Επαγγελματικός Προσανατολισμός - Νοτάκης Αντώνης

Επαγγελματικός Προσανατολισμός: τι είναι;

Ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός, είναι το σύνολο των δραστηριοτήτων (διαδικασιών) βοήθειας και υποστήριξης που πραγματοποιείται κατά τρόπο οργανωμένο και συστηματικό από ειδικές υπηρεσίες και από εξειδικευμένους επιστήμονες, οι οποίες επιτρέπουν στο άτομο (έφηβο ή ενήλικα) να συνειδητοποιεί τις γνώσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες, τα ενδιαφέροντά και τις αξίες του, να λαμβάνει αποφάσεις για σπουδές και για επαγγέλματα και να σχεδιάζει και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τη σταδιοδρομία του. (wikipedia)

Επαγγελματικός Προσανατολισμός: πόσο απαραίτητος είναι στην εποχή μας;

Ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οικονομική ρευστότητα, επιταχυνόμενοι ρυθμοί ανάπτυξης, αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, κρίση των κοινωνιών, αβεβαιότητα για το μέλλον. Ταυτόχρονα, νέες ευκαιρίες και ειδικότητες, άγνωστα επαγγέλματα, εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις, ιδρύματα δια βίου εκπαίδευσης, εκπαιδευτικά κέντρα ταχύρρυθμης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Μερικά από τα χαρακτηριστικά της σημερινής εποχής, όπου ο ρόλος πλέον του Επαγγελματικού Προσανατολισμού κρίνεται περισσότερο από ποτέ αναγκαίος. Κι αυτό γιατί με τη συστηματική υποστήριξη του Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού ενισχύεται η ανακάλυψη του εαυτού, η οποία σε συνδυασμό με την πληροφόρηση για το εκπαιδευτικό και εργασιακό περιβάλλον, οδηγεί στη λήψη της κατάλληλης απόφασης, εκπαιδευτικής και επαγγελματικής.

Ρωτήστε Μας

ONLINE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

H Online Συμβουλευτική είναι μια πλήρως διαδικτυακή και ψηφιακή υπηρεσία. Online Συνεδρίες με τον Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και χρήση Οργανωμένου Ψηφιακού Υλικού και Online Τεστ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

(+30) 693 6973 388

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Υπάρχουν πληθώρα Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Πέρα από την αμφισβήτηση της εγκυρότητας και την επιστημονικότητας αυτών των τεστ, θα πρέπει να δούμε και την ανάλυση και εξαγωγή συμπερασμάτων τα οποία συνάδουν με τις ανάγκες, την προσωπικότητα και τους στόχους κάθε υποψηφίου. Επομένως, ένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού από μόνο του δε θα μας δώσει σαφή αποτελέσματα, χωρίς την ανάλυση ενός επιστημονικά υπεύθυνου και εξειδικευμένου Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Για αυτό θα πρέπει να απευθύνεστε σε Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού με εξειδίκευση και εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα ώστε να λάβετε τη σωστή εξατομικευμένη καθοδήγηση και συμβουλευτική.

Νοτάκης Αντώνης

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Σκοπός και συνάμα μέλημά μας είναι η συνεχής και έγκυρη πληροφόρηση και η προώθηση της έννοιας του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στους νέους ανθρώπους.

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Επαγγελματικος Προσανατολισμος - Νοτάκης Αντώνης - Φωτογραφία Προφίλ

Online Συμβουλευτική

Επαγγελματικός Προσανατολισμός - Νοτάκης Αντώνης - Logo

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ